Logo Rijswijk
Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan en ontwerpexploitatieplan ‘Sion-’t Haantje, eerste herziening’, Rijswijk

Burgemeester en wethouders maken bekend dat voor een deel van het gebied Sion – ’t Haantje (gelegen in RijswijkBuiten) een ontwerp herziening van het bestemmingsplan en een ontwerp herziening van het exploitatieplan is opgesteld. Het betreft de eerste herziening van het bestemmingsplan ‘Sion – ’t Haantje’ en de actualisering van het exploitatieplan ‘Sion – ’t Haantje’.

In de herziening van het bestemmingsplan wordt ondermeer de ligging van de hoofdontsluitingsweg in Sion deels verlegd. De herziening van het exploitatieplan betreft een herziening op zowel structurele en niet structurele onderdelen als bedoeld in artikel 6.15 Wro van ondermeer de exploitatieopzet.

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpexploitatieplan ‘Sion-’t Haantje, eerste herziening’ en het ontwerpvaststellingsbesluit liggen met ingang van vrijdag 21 juni 2013 tot en met donderdag 1 augustus 2013 ter inzage bij de balie publieksvoorlichting in de hal van het Stadhuis, Bogaardplein 15 te Rijswijk. De balie is op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 14.00 uur en op donderdag ook van 17.00 uur tot 19.00 uur. De stukken zijn ook digitaal in te zien via www.rijswijkbuiten.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl (met uitzondering van het exploitatieplan). Gedurende de termijn kan eenieder zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan en/of het ontwerpexploitatieplan sturen aan de gemeenteraad van de gemeente Rijswijk, postbus 5305, 2280 HH Rijswijk.

Rijswijk, 20 juni 2013

Burgemeester en wethouders voornoemd, H. Klitsie, burgemeester (wnd).

A. De Baat, gemeentesecretaris.

Naar boven