Logo Hattem
Gewijzigde vaststelling uitwerkingsplan Assenrade fase 2, Hattem

Het college van Burgemeester en Wethouders van Hattem maakt op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het uitwerkingsplan “Assenrade fase 2” op 4 juni 2013 heeft vastgesteld. Het plan is ten opzichte van het ontwerp uitwerkingsplan gewijzigd vastgesteld. Het betreft wijzigingen in de toelichting, de regels en plankaart. De wijzigingen zijn weergegeven in de ‘Reactienota zienswijzen en ambtshalve wijzigingen’.

De ontwikkeling van Assenrade tot woongebied is vastgelegd in het bestemmingsplan “Assenrade”. Het uitwerkingsplan behelst de uitwerking van het tweede en laatste deel van de woonwijk Assenrade. Het plan wordt begrensd door de groenzone langs de Geldersedijk en de reeds gerealiseerde eerste fase van de wijk. Het plan voorziet o.a. in de bestemmingen wonen, verkeer, groen en water.

Het vastgestelde uitwerkingsplan, de reactienota en het vaststellingsbesluit liggen met ingang van 19 juni 2013 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage in het stadhuis bij de balie van cluster Vergunningverlening & Handhaving. De balie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 12.30 uur en op woensdagen ook van 13.30 uur tot 17.00 uur. Daarnaast is het plan digitaal te raadplegen op de gemeentelijke website www.hattem.nl (bestemmingsplannen in procedure).

Tijdens de inzagetermijn kan door belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij het college naar voren hebben gebracht, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat geen zienswijze bij het college naar voren is gebracht, beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Tegen de gewijzigde onderdelen van het plan kan een ieder beroep instellen. Als u beroep instelt kunt u verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek richt u aan de voorzieningenrechter van de voornoemde afdeling.

Het vaststellingsbesluit van het uitwerkingsplan treedt in werking de dag na het aflopen van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven