Logo Aa en Hunze
Ontwerpbestemmingsplan ‘Rolde – Grolloërstraat 5 (supermarkt)’, Aa en Hunze

Burgemeester en wethouders van Aa en Hunze maken bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Rolde – Grolloërstraat 5 (supermarkt)’ ter inzage ligt ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

Het bestemmingsplan beoogt de nieuwbouw en uitbreiding van de Albert Heijn supermarkt te Rolde mogelijk te maken. Het plangebied omvat voornamelijk de percelen Grolloërstraat 5 en 7 en Brinkstraat 8 te Rolde.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met bijbehorend ontwerpraadsbesluit ter inzage met ingang van 20 juni 2013 tot en met 31 juli 2013 tijdens openingstijden in het gemeentehuis van Aa en Hunze aan de Spiekersteeg 1 te Gieten. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorend ontwerpraadsbesluit gedurende deze periode te raadplegen op de website van de gemeente ( www.aaenhunze.nl ) en via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/.

Gedurende bovenstaande termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Aa en Hunze, Postbus 93, 9460 AB Gieten. Degenen die mondeling hun zienswijze willen geven kunnen dat doen na het maken van een afspraak. Dat kunt u doen via telefoonnummer (0592) 26 77 43 of bij geen gehoor (0592) 26 77 93.

Op deze procedure is de coördinatieregeling zoals bedoeld in artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening van toepassing. Dit betekent dat voor alle besluiten die genomen moeten worden ten behoeve van de nieuwbouw en uitbreiding van deze supermarkt (bestemmingsplan en omgevingsvergunning) gelijktijdig dezelfde procedure wordt doorlopen.

Naar boven