Logo Aa en Hunze
Bestemmingsplan ‘Rolde – Grolloërstraat 5 (supermarkt)’, Aa en Hunze

Bekendmaking raadsbesluit toepassing coördinatieregeling Wet ruimtelijke ordening Albert Heijn supermarkt Rolde

Burgemeester en wethouders van Aa en Hunze maken bekend dat de gemeenteraad op 14 mei 2013 heeft besloten om de coördinatieregeling ex artikel 3.30 Wet ruimtelijke ordening van toepassing te verklaren voor het bestemmingsplan ‘Rolde – Grolloërstraat 5 (supermarkt)’ en de omgevingsvergunning ter concrete uitvoering van dit bestemmingsplan. De aanvraag voor deze omgevingsvergunning is ontvangen op 28 februari 2013 en is ingeboekt onder nummer 744413.

De coördinatieregeling maakt het mogelijk om gecoördineerd over het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning die betrekking heeft op het oprichten van een supermarkt na sloop van de bestaande op de percelen Grolloërstraat 5 en 7 en Brinkstraat 8 te Rolde te besluiten.

Dit betekent dat de ter inzage legging van het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerpbeschikking van de omgevingsvergunning gelijktijdig plaatsvinden. Tegen beide kunnen zienswijzen worden ingediend. Na het vaststellen van het bestemmingsplan en het verlenen van de omgevingsvergunning worden ook deze besluiten gelijktijdig ter inzage gelegd. Tegen beide kan in één keer beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Tegen het raadsbesluit tot het van toepassing verklaren van de coördinatieregeling kan geen bezwaar of beroep worden ingediend.

Naar boven