Logo Valkenburg aan de Geul
Ontwerp wijzigingsplan ‘Stevensweg 6’, Valkenburg aan de Geul

Burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul maken bekend dat met ingang van 20 juni tot en met 31 augustus 2013 voor iedereen het ontwerp wijzigingsplan ‘Stevensweg 6’ ter inzage ligt. Het ontwerp wijzigingsplan ziet op de locatie Stevensweg 6, 6301 PN te Valkenburg en betreft een uitwerking van de wijzigingsbevoegdheid zoals die is opgenomen in artikel 8.6.2 van bestemmingsplan ‘Buitengebied Valkenburg aan de Geul 2012’.

Doel van het wijzigingsplan is het bieden van een juridisch – planologisch kader om bewoning van de huidige bedrijfswoning als burgerwoning toe te staan. Het uitoefenen van bedrijfsactiviteiten zal na vaststelling van het wijzigingsplan niet meer toegestaan zijn.

Inzage

U kunt het ontwerp wijzigingsplan in elektronische vorm raadplegen op de landelijke website:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0994.2012WP007-ON01 of via de gemeentelijke website www.valkenburg.nl onder het menu ‘Digitaal loket/Ruimtelijke Plannen’.

De bronbestanden van het ontwerpbestemmingsplan zijn beschikbaar op het webadres:

http://ro.valkenburg.nl/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.0994.2012WP007-ON01 .

Het ontwerp wijzigingsplan kan daarnaast (elke werkdag tussen 9.00 en 12.30) worden ingezien bij de balie van de afdeling Burger (043-6099290), Geneindestraat 4 te Valkenburg. Hier kunt u het wijzigingsplan zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. Bij verschillen tussen de digitale en de papieren versie van het bestemmingsplan is de digitale versie van het plan bepalend.

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzagelegging kan een belanghebbende zowel schriftelijk als mondeling op het ontwerp wijzigingsplan reageren door een zienswijze in te dienen.

Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders Postbus 998, 6300 AZ Valkenburg, onder vermelding van 'zienswijze ontwerp wijzigingsplan Stevensweg 6'. Een schriftelijke zienswijze dient de volgende informatie te bevatten:

  • naam en adres van de indiener;

  • de datum en de reden(en) van de zienswijze.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken met de heer R. Brouns, telefoonnummer 043- 6099242 (aanwezig elke maandag, dinsdag en woensdag).

Valkenburg, juni 2013

Naar boven