Logo Roosendaal
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Heerle’, Roosendaal

Burgemeester en wethouders van Roosendaal maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat vanaf maandag 17 juni 2013, gedurende zes weken ter inzage ligt het door de gemeenteraad in zijn vergadering van 29 mei 2013

Alleen belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze omtrent dit ontwerpbestemmingsplan ‘Heerle’ bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kunnen gedurende de bovenvermelde termijn van terinzagelegging tegen het vastgestelde bestemmingsplan beroep instellen.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’S-Gravenhage, waarbij tevens een voorlopige voorziening (schorsing inwerkingtreding besluit) kan worden gevraagd bij de voorzitter van die Afdeling.

Het bestemmingsplan ligt ter inzage bij het Informatiecentrum in het Stadskantoor, bij de Openbare bibliotheek aan Markt 54 te Roosendaal, en bij dorpshuis De Schalm, Populierstraat 6 te Heerle. Deze kennisgeving met daarbij een verwijzing naar de achterliggende stukken is tevens te vinden op de website van de gemeente Roosendaal: www.roosendaal.nl alsmede op www.ruimtelijkeplannen.nl .

Voor nadere informatie: team regelgeving, mevrouw drs. R.M.E. van de Weijgert tel. 0165 579 019, e-mail r.van.de.weijgert@roosendaal.nl of bij het informatiecentrum, tel. 0165 579 235.

Roosendaal, 14 juni 2013

Burgemeester en wethouders van Roosendaal, J.M.L. Niederer, burgemeester.

R.E.C. Kleijnen, secretaris.

Naar boven