Logo Amsterdam - Zuid
Ontwerpbeschikking Laan der Hesperiden en Stadionplein 22a, Amsterdam – Zuid

Het oprichten van een gebouw op de openbare weg gelegen aan de Laan der Hesperiden tussen de in/uitgang van de parkeergarage en het gebouw Stadionplein 22a met bestemming daarvan tot snackbar met een instandhoudingtermijn van vier jaar.

Het dagelijks bestuur van Stadsdeel Zuid maakt bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor de volgende activiteiten, inzake het oprichten van een gebouw op de openbare weg gelegen aan de Laan der Hesperiden tussen de in/uitgang van de parkeergarage en het gebouw Stadionplein 22a met bestemming daarvan tot snackbar met een instandhoudingtermijn van vier jaar:

  • Bouwen: overig bouwwerk bouwen. (artikel 2.1, lid 1, sub a Wabo);

  • het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met planologische regeling, (artikel 2.1, lid 1, sub c, juncto artikel 2.12, lid 2 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht);

Terinzagelegging

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 17 juni 2013 gedurende zes weken tijdens de openingstijden ter inzage bij ons informatiecentrum op het stadsdeelkantoor Burgerweeshuispad 301, geopend op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. Bovendien is de informatiebalie op donderdagavond tot 20.00 uur open.

De ontwerpbeschikking kan tevens bekeken worden via onze internetsite www.zuid.amsterdam.nl/publicaties , onder ‘Stukken ter inzage’.

Zienswijze

Gedurende genoemde periode kunt een ieder een zienswijze met betrekking tot deze aanvraag schriftelijk of mondeling kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan het dagelijks bestuur van Stadsdeel Zuid, postbus 74019, 1070 BA Amsterdam. Voor uw mondelinge reactie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Vergunningen.

Amsterdam, 31 mei 2013

Het dagelijks bestuur van Stadsdeel Zuid, P.P.J. Slettenhaar stadsdeelvoorzitter

H.J.M. Wink stadsdeelsecretaris

Naar boven