Logo Borger-Odoorn
Vastgesteld bestemmingsplan Valtherblokken Zuid 10 te Valthermond, Borger-Odoorn

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Borger-Odoorn maakt bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 25 april 2013 het bestemmingsplan “Valtherblokken Zuid 10 te Valthermond” gewijzigd heeft vastgesteld.

Het plan heeft betrekking op het realiseren van een nieuwe ligboxenstal op het perceel aan de Valtherblokken Zuid 10 te Valthermond.

De wijzigingen hebben betrekking het aanpassen van de verbeelding en de planregels middels het toevoegen van de bestemming “Waarde -archeologie 3”.

Het besluit van de gemeenteraad tot vaststelling van het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 13 juni 2013 gedurende 6 werkweken ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Borger-Odoorn, bij het Klant Contact Centrum, cluster Omgeving, Hoofdstraat 50, 7875 AD Exloo (T 14 0591). De balie van het KCC is geopend op werkdagen van 8.30 tot 12.00 uur.

Het digitale bestemmingsplan is in te zien via de gemeentelijke website (onder Nieuws > Ter inzage) en op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1681.08BP0007-VG01

Een belanghebbende kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingediend bij de gemeenteraad. Zij kunnen slechts beroep instellen tegen de bovenvermelde aangebrachte wijzigingen. Het beroepschrift dient in tweevoud te worden gezonden aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Binnen deze termijn kunnen belanghebbenden een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, waardoor het besluit niet in werking treedt, totdat op het verzoek is beslist.

Exloo, 11 juni 2013

Het college van burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven