Logo Bergambacht
Bestemmingsplan De Hem vastgesteld, Bergambacht

Burgemeester en wethouders van Bergambacht maken bekend dat de raad op 28 mei 2013 het bestemmingsplan De Hem (NL.IMRO.0491.1230DeHem-vg01 ) heeft vastgesteld. Het plan is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerpplan.

Het vastgestelde plan is van 12 juni tot en met 23 juli 2013 in te zien bij de publieksbalie van de afdeling ROB in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 5, Bergambacht, tijdens de bezoekuren op maandag tot en met donderdag van 9.00 -12.00 uur.

Tevens is het plan in te zien op de gemeentelijke website www.bergambacht.nl en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl .

Uitsluitend degene die met betrekking tot het ontwerpplan zijn zienswijzen kenbaar heeft gemaakt en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat geweest zijn een zienswijze kenbaar te maken kunnen gedurende bovengenoemde termijn beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit tot vaststelling van het plan treedt in werking op 24 juli 2013. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Degene die beroep instelt, kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van voornoemde Afdeling. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden

Naar boven