Logo Bellingwedde
Omgevingsvergunning Lindenlaan 60, Bellingwolde, Bellingwedde

Het college van B&W maakt bekend dat een omgevingsvergunning voor het adres Lindenlaan 60 te Bellingwolde is vastgesteld. De omgevingsvergunning maakt de bedrijfsvernieuwing van een varkenshouderij mogelijk. Ten behoeve van deze vergunning heeft de raad een verklaring van geen bedenkingen afgegeven.

De omgevingsvergunning ligt voor een ieder met ingang van 13 juni 2013 gedurende een periode van zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Hoofdweg 2 te Wedde. De omgevingsvergunning is tevens in te zien via onze website www.bellingwedde.nl .

Degene die omtrent de ontwerpomgevingsvergunning tijdig zijn zienswijze bij het college van B&W kenbaar heeft gemaakt, alsmede de belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kan gedurende de terinzageligging een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank te Groningen, sector bestuursrecht (Postbus 150, 9700 AD Groningen). Een beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep.

Naar boven