Logo Hof van Twente
Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘Buitengebied Hof van Twente, herziening Borculoseweg 46 te Diepenheim’, Hof van Twente

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hof van Twente maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 23 april 2013 het bestemmingsplan "Buitengebied Hof van Twente, herziening Borculoseweg 46 te Diepenheim" gewijzigd heeft vastgesteld.

Op de locatie Borculoseweg 46 wordt een tweede bedrijfswoning opgericht aan de achterzijde van het erf. Om deze ontwikkeling juridisch-planologisch mogelijk te maken is deze bestemmingsplanherziening opgesteld.

De gemeenteraad heeft het bestemmingsplan gewijzigd vastgesteld. De wijziging betreft een ambtshalve wijziging waarbij aan de in het landschapsplan aangeduide natuur (nieuw erfbos en natuurlijk grasland) een bestemming “Natuur” wordt toegekend.

Het vastgestelde plan ligt met ingang van 30 mei 2013 gedurende zes weken ter inzage en is in te zien:

De bestanden van het digitale bestemmingsplan zijn te downloaden van: http://hofvantwente.gemgids.nl/gemdesk/imro/plannen/NL.IMRO.1735.DPxBorculosewg46-/NL.IMRO.1735.DPxBorculosewg46-VS10 .

Gedurende bovengenoemde inzagetermijn kan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag beroep worden ingesteld door belanghebbenden:

  • aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht;

  • die bedenkingen hebben tegen de wijzigingen die bij de vaststelling van het plan ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van genoemde Afdeling.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

29 mei 2013.

Burgemeester en wethouders van Hof van Twente, H.A.M. Nauta-van Moorsel MPM, burgemeester,

G.S. Stam, secretaris.

Naar boven