Logo Graft-De Rijp
Verleende omgevingsvergunning uitgebreide procedure Noorderstraat 76 (kavel 1) te West-Graftdijk, Graft-De Rijp

Burgemeester en wethouders van de gemeente Graft-De Rijp maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (WABO) bekend, dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 van de WABO:

Noorderstraat 76 (kavel 1) West-Graftdijk (toegekend adres: Noorderstraat 86)

Bouwen van een woning met bijgebouw

Dossiernummer: WABO 2012-0087

Verzenddatum besluit: 17 mei 2013

U kunt deze omgevingsvergunning inzien in het gemeentehuis bij de afdeling Ruimte en Welzijn (0299-391950). Ook zijn de stukken digitaal te raadplegen op de gemeentelijke website www.graftderijp.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl . Tegen het besluit kunnen belanghebbenden binnen 6 weken schriftelijk en gemotiveerd een beroepschrift indienen. Het beroepschrift moet worden ondertekend en bevat tenminste naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep. Het beroepschrift dient te worden gericht aan Rechtbank Noord-Holland, locatie Alkmaar, Postbus 251, 1800 BG Alkmaar. De termijn van 6 weken gaat in een dag na verzending van de besluiten. Deze dag hoeft niet gelijk te zijn aan de datum van deze publicatie.

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht kunt u wel de voorzieningenrechter van bovengenoemde rechtbank verzoeken een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Voorwaarde is wel dat u ook beroep heeft gemaakt.

Naar boven