Bekendmaking besluit evaluatieverslag van de sanering van het westelijke gedeelte van het Ketelmeer, Rijkswaterstaat

Wet bodembescherming

De Minister van Infrastructuur en Milieu maakt, ter voldoening aan de Algemene wet bestuursrecht en de Wet bodembescherming, het volgende bekend.

De Minister stemt, op grond van artikel 39c van de Wet bodembescherming, in met het evaluatieverslag van de sanering van het westelijke gedeelte van het Ketelmeer. Het verslag laat zien dat de sanering succesvol is uitgevoerd.

Terinzagelegging

De aanvraag, het besluit, alsmede andere van belang zijnde stukken liggen vanaf 30 mei 2013 tot en met 10 juli 2013 ter inzage bij:

  • Rijkswaterstaat Midden-Nederland, Zuiderwagenplein 2 te Lelystad;

  • gemeente Dronten, De Rede 1 te Dronten;

  • gemeente Noordoostpolder, Harmen Visserplein 1 te Emmeloord.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen binnen 6 weken na de dag van verzending van de beschikking een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de Inspectie Leefomgeving en Transport, p/a de Hoofdingenieur-Directeur van Rijkswaterstaat Midden-Nederland, Postbus 600, 8200 AP Lelystad. Op grond van artikel 6:16 van de Algemene wet bestuursrecht schorst het bezwaar de werking van het besluit niet. Gelet hierop kan, indien tegen dit besluit bezwaar wordt aangetekend, gedurende de bezwaartermijn tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend.

Het verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de sector Bestuursrecht van de rechtbank waaronder uw woonplaats valt of digitaal via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Voor het treffen van een voorlopige voorziening is een griffierecht verschuldigd.

Inlichtingen

Voor het verkrijgen van nadere inlichtingen over de ter inzage gelegde stukken kunt u zich tijdens kantooruren wenden tot Rijkswaterstaat Midden-Nederland, de heer O. Haakma, telefonisch bereikbaar via 0320 – 29 78 63.

De Minister van Infrastructuur en Milieu, namens deze de Inspecteur Leefomgeving en Transport, G.J. van Kesteren

Naar boven