Logo Moerdijk
Ontwerp wijzigingsplan Noordlangeweg 17 in Willemstad, Moerdijk

Burgemeester en wethouders van Moerdijk maken bekend dat vanaf 30 mei 2013 tot en met 10 juli 2013 voor iedereen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij de Receptie het ontwerp van het wijzigingsplan “Noordlangeweg 17” in Willemstad ter inzage ligt (planidentificatie NL.IMRO.1709.Noordlangeweg17-WP30 ). Het plan is digitaal te raadplegen op de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl en kan ook worden ingezien op de gemeentelijke website http://www.moerdijk.nl/

In het ontwerp wijzigingsplan “Noordlangeweg 17” wordt de uitbreiding van een bestaande pluimveehouderij mogelijk gemaakt ter plaatse van de Noordlangeweg 17 in Willemstad. Hiertoe is in het vigerende bestemmingsplan ‘Buitengebied Moerdijk’ een wijzigingsbevoegdheid opgenomen. Tevens wordt aangetoond dat het een duurzame locatie betreft.

Iedereen kan tijdens de genoemde termijn van 6 weken een zienswijze tegen het ontwerp wijzigingsplan indienen bij het college van Burgemeester en wethouders, Postbus 4, 4760 AA Zevenbergen. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling. Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken met mevr. E. de Rooij van de afdeling Ruimtelijke en Maatschappelijke Ontwikkeling, 0168 373600.

Zevenbergen, 29 mei 2013

Naar boven