Logo Onderbanken
Ontwerp wijzigingsplan Julianastraat 81 en Haagdoornweg te Merkelbeek, Onderbanken

Burgemeester en wethouders van de gemeente Onderbanken maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 23 mei 2013 gedurende een periode van zes weken het ontwerp wijzigingsplan "Julianastraat 81 en Haagdoornweg ong. te Merkelbeek" ter inzage ligt.

Het ontwerp wijzigingsplan heeft betrekking op de locaties "Julianastraat 81 en Haagdoornweg ong. te Merkelbeek". Het plan beoogt het slopen van de overtollige agrarische bedrijfsbebouwing van de intensieve veehouderijtak, dat gevestigd is aan de Julianastraat 81 te Merkelbeek en de ontwikkeling van een compensatiewoning in het kader van de Ruimte-voor-Ruimte regeling aan de Haagdoornweg te Merkelbeek.

Het ontwerp wijzigingsplan als ook de onderliggende stukken kunnen gedurende de termijn van tervisielegging in het gemeentehuis te Schinveld worden ingezien.

U kunt het ontwerp wijzigingsplan ook inzien via de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn= NL.IMRO.0881.BPRVRMerkelbeek-ON01

De plandata kunt u vinden via: http://roplandata.nl/plandata/Onderbanken/STRI2006_onderbanken/ NL.IMRO.0881.BPRVRMerkelbeek-ON01

Het ontwerp wijzigingsplan is tevens raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.onderbanken.nl/wonen, werken en leven/wonen en bouwen/bestemmingsplannen/RVRMerkelbeek.

Tijdens de inzagetermijn (tot en met 4 juli 2013) kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij het college. Een schriftelijke zienswijze kan gezonden worden aan burgemeester en wethouders van de gemeente Onderbanken, Postbus 1090, 6450 CB te Schinveld. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de behandelend ambtenaar, mevr. W. Smeets, telefoon 045-5278750.

Schinveld, 22 mei 2013

Burgemeester en wethouders van Onderbanken

Naar boven