Logo Korendijk
Kennisgeving ontwerpbeschikking voor het slopen en herbouwen van 12 woningen, Beatrixlaan 1–23 te Zuid-Beijerland, Korendijk

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

(uitgebreide voorbereidingsprocedure)

Burgemeester en wethouders van Korendijk maken bekend dat zij voornemens zijn om voor de volgende aanvragen, een omgevingsvergunning te verlenen met toepassing van een buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° Wabo:

Locatie: Beatrixlaan 1-23 te Zuid-Beijerland (3284 KA)

Voor: het slopen en herbouwen van 12 woningen

De ontwerpbeschikking, de aanvraag en de daarbij behorende stukken liggen van 21 januari 2013 tot en met 3 maart 2013 gedurende de openingstijden ter inzage in het gemeentehuis, Voorstraat 31 te Piershil. Deze stukken zijn ook in te zien en te downloaden via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0588.PBZBA98oh0413-ON01) of via onze eigen website www.korendijk.nl, rubriek Visie en Beleid, afwijkingsplannen.

Gedurende de bovengenoemde periode van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan het college van burgemeester en wethouder van Korendijk, Postbus 3708, 3265 ZG Piershil. Indien u een mondelinge zienswijze wilt geven kunt u daarvoor een afspraak maken met de afdeling Dienstverlening, bereikbaar op telefoonnummer 0186-697777. Zienswijzen die per email worden ingediend, zullen niet in behandeling worden genomen.

Wij maken u erop attent dat enkel door een belanghebbende beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend indien deze tijdens de tervisielegging van de ontwerpbeschikking een zienswijze heeft ingebracht (tenzij redelijkerwijs niet kan worden verweten dat geen zienswijze naar voren is gebracht)

Naar boven