Logo Schoonhoven
Vaststelling bestemmingsplan ‘Thiendenland II – 1e herziening 3 percelen Tiendweg’, Schoonhoven

Burgemeester en wethouders van Schoonhoven maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 25 april 2013 het bestemmingsplan “Thiendenland II – 1e herziening 3 percelen Tiendweg” gewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan is gewijzigd vastgesteld naar aanleiding van een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan. De wijziging heeft betrekking op het verlagen van de goot- en bouwhoogte naar 3 respectievelijk 7 m. voor de nieuw te realiseren woningen binnen de bestemming Wonen-1.

Het plangebied heeft betrekking op 3 percelen aan de Tiendweg. Deze percelen zijn direct gelegen ten oosten van Tiendweg 30, direct ten westen van Tiendweg 32 en tegenover Tiendweg 31.

Het raadsbesluit en het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende stukken liggen met ingang van 15 mei 2013 gedurende een periode van 6 weken ter inzage in het stadhuis, Haven 37.

De stukken zijn digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl of via een directe link op www.schoonhoven.nl

Het plan ID van dit bestemmingsplan is NL.IMRO.0608.BP1040TLIIherz1-VG01 .

Tegen het vaststellingsbesluit van de raad kan gedurende bovengenoemde termijn van terinzageligging beroep worden ingesteld door een belanghebbende die tijdig bij de gemeenteraad een zienswijze naar voren heeft gebracht over het ontwerpbestemmingsplan, alsmede door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de raad naar voren te hebben gebracht. Verder kan een belanghebbende beroep instellen tegen de door de raad bij de vaststelling van het bestemmingsplan aangebrachte wijzigingen.

Het beroep moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Degene die beroep instelt kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet inwerking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven