Logo Druten
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Stoeterij Knoops’, Noord-Zuid in Horssen, Druten

Burgemeester en wethouders van de gemeente Druten maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 28 maart 2013 het bestemmingsplan ‘Buitengebied, herziening Noord-Zuid, Stoeterij Knoops’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Dit bestemmingsplan maakt de vestiging van een paardenfokkerij mogelijk aan de Noord-Zuid, ongenummerd, in Horssen op de percelen kadastraal bekend gemeente Horssen, sectie E, nummers 56 en 57.

Het raadsbesluit ligt vanaf donderdag 16 mei 2013, gedurende zes weken, ter inzage in de gemeentewinkel, Heuvel 1 in Druten. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur; op maandag is het gemeentehuis tevens geopend van 16.00 tot 19.00 uur. Het besluit met de daarbij behorende stukken is ook te raadplegen op de gemeentelijke website www.druten.nl (> Inwoner > Nieuwsberichten > Gemeenteblad 15 mei 2013) en op de landelijke voorziening (www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0225.BPbgnoordzuid-1303 )

De bronbestanden zijn beschikbaar via www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/druten/ro-online/2008/NL.IMRO.0225.BPbgnoordzuid-1303

Belanghebbenden kunnen tijdens bovengenoemde termijn van zes weken beroep instellen tegen het raadsbesluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Tevens kan er tijdens de beroepstermijn -naast het indienen van een beroepschrift- een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling. Zonder dit verzoek treedt het raadsbesluit in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Als er binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. De adressering van het verzoek om voorlopige voorziening is gelijk aan die van het beroepschrift.

Voor het indienen van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

Druten, 15 mei 2013

Burgemeester en wethouders voornoemd, De secretaris, J.J. Driessen

De burgemeester, L.J.E.M. van Riswijk

Naar boven