Logo Haaren
Omgevingsvergunning multifunctionele accommodatie Helvoirt, Haaren

Burgemeester en wethouders van Haaren maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) op 29 april 2013 omgevingsvergunning hebben verleend voor de Activiteit Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening. Het besluit heeft betrekking op de realisatie van een multifunctionele accommodatie in het centrum van Helvoirt.

Helvoirt:

  • Kloosterstraat ong.: (U120121207, 28-12-2012): het realiseren van een multifunctionele accommodatie met een Brede school, gemeenschapsvoorzieningen, sportzaal en appartementen.

De beschikking wijkt af van de ontwerpbeschikking in die zin dat de datum van het besluit op de omgevingsvergunning is aangegeven.

De beschikking en alle relevante stukken liggen van 16 mei 2013 tot en met 26 juni 2013 tijdens openingstijden van het gemeentehuis ter inzage bij de Gemeentewinkel in de hal van het gemeentehuis. U moet hiervoor wel vooraf een afspraak maken. U kunt hiervoor bellen met het algemene telefoonnummer 0411-627282. Ook zijn de stukken te raadplegen op via onze website www.haaren.nl > wonen en omgeving > ruimtelijke projecten > Projecten woonomgeving > Brede school Helvoirt.

Indien u de ontwerpbeschikking raadpleegt via www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u zowel op het adres zoeken als op het planidentificatienummer. Het planidentificatienummer voor dit plan is NL.IMRO.0788.OV1300CPHVTMFA-VA01 .

Tot en met 16 juni 2013 kunt u tegen deze beschikking beroep instellen als u belanghebbende bent en tijdig zienswijzen heeft ingediend over de ontwerpbeschikking of u kunt aantonen dat u daartoe niet in staat bent geweest. De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij voor dat tijdstip beroep is ingesteld en bovendien een verzoek wordt gedaan de beschikking te schorsen of een voorlopige voorziening te treffen, procedure 4.

Procedure beroep

Belanghebbenden hebben de mogelijkheid tegen dit besluit binnen 6 weken na de dag van verzending daarvan bij de Rechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA te ’s-Hertogenbosch een beroepschrift in te dienen. Wij vestigen er uw aandacht op dat de griffier van de rechtbank bij het indienen van een beroepschrift griffierecht heft.

Het beroepschrift dient ten minste te bevatten:

  • a. de naam en adres van de indiener;

  • b. de dagtekening;

  • c. een omschrijving van het besluit waartegen het beroepschrift is gericht;

  • d. de reden(en) van het bezwaar.

Ook moet u, zo mogelijk, een afschrift van het besluit waartegen het beroep zich richt bijvoegen.

Naar boven