Logo Nuth
Vaststelling – Uitwerkingsplan ‘Langstraat 14’ te Schimmert (sectie B nr. 1822), Nuth

Ingevolge artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening maakt het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Nuth bekend dat zij op 16 april 2013 het uitwerkingsplan “Langstraat 14” te Schimmert heeft vastgesteld.

Ten opzichte van het ontwerpplan is het uitwerkingsplan ongewijzigd vastgesteld.

Het vaststellingsbesluit, het vastgestelde uitwerkingsplan en de bijbehorende stukken liggen voor eenieder ter inzage vanaf 6 mei 2013 gedurende zes weken bij de balie van het Wonen & Bouwen van het gemeentehuis te Nuth, Deweverplein 1 in Nuth.

Volgend uit artikel 8.2 van de Wet ruimtelijke ordening kan binnen de termijn van zes weken tegen het vaststellingsbesluit schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

  • iedereen die tijdig zijn of haar zienswijze tegen het eerdere ontwerpplan kenbaar heeft gemaakt;

  • iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen het voorgaande ontwerpplan kenbaar te maken.

Het indienen van een beroep schorst de werking van het vaststellingsbesluit niet.

Om dit te bereiken kan, naast het instellen van beroep, een verzoek worden ingediend tot het treffen van een voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Zowel voor het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Het besluit treedt in werking na afloop van de beroepstermijn tenzij binnen deze termijn naast een beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend.

Nuth, 25 april 2013

Burgemeester en Wethouders van Nuth De secretaris

De burgemeester

Naar boven