Logo Renkum
Ontwerpbestemmingsplan Sparrestraat – Meester van Grolweg 2013, Renkum

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Sparrestraat – Meester van Grolweg 2013’ met ingang van woensdag 16 januari 2013 gedurende zes weken ter inzage ligt in het gemeentehuis te Oosterbeek en de bibliotheek te Renkum.

Daarnaast is het plan in te zien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0274.bp0135rh-on01 en op de gemeentelijke website www.renkum.nl/bestemmingsplannen. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://intercontent.renkum.nl/ro/plannen/NL.IMRO.0274.bp0135rh-/NL.IMRO.0274.bp0135rh-on01

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de percelen van de woningen aan de Sparrestraat 1, 3, 5, 7, 9 en 11 (kadastraal bekend als Renkum, sectie B, nummer 3020 (gedeeltelijk) en de Meester van Grolweg 2, 2a en 4 (kadastraal bekend als Renkum, sectie B, nummer 3022 (gedeeltelijk) te Renkum. De woningen zullen worden gesloopt waarna er weer nieuwe woningen worden teruggebouwd. De drie nieuw te bouwen woningen aan de Meester van Grolweg worden dichter op de straat gebouwd dan de drie huidige woningen. Op de plaats van de zes woningen aan de Sparrestraat worden straks zeven nieuwe woningen gebouwd. Daarmee zijn de nieuw te bouwen woningen in strijd met het geldende bestemmingsplan en wordt het voornoemde nieuwe bestemmingsplan opgesteld.

Gedurende genoemde termijn kan een ieder, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze verzoeken wij u tijdig, dat wil zeggen bij voorkeur minimaal een week voor afloop van de termijn, een afspraak maken via het secretariaat van de afdeling ROM, telefoon (026) 33 48 493.

De ingebrachte zienswijzen worden meegewogen bij de opstelling van het definitieve bestemmingsplan.

Naar boven