Logo Beemster
Milieu Effect Rapport beoordelingsplicht, kennisgeving ex. 7.17 Wet milieubeheer, Beemster

Burgemeester en wethouders van Beemster hebben, gelet op artikel 7.17, van de Wet milieubeheer, het besluit genomen dat door de VOF “Het Deutzen Hofje” met P.H. Köhne, D.D. Köhne en M.A. Velzeboer als betrokken vennoten geen milieueffectrapport hoeft te worden opgesteld naar aanleiding van de ingediende “aanmeldnotitie MER”.

De ingediende aanmeldnotitie houdt verband met de aanvraag van de VOF “Het Deutzen Hofje” voor een nieuw te bouwen integraal duurzame ligboxenstal ten behoeve van meer dan 200 stuks melkrundvee op de locatie Nekkerweg 18, 1462 LB te Middenbeemster.

Deze activiteit is onderworpen aan een beoordeling op basis van het Besluit milieueffectrapportage juncto artikel 7.2. lid 1 onder sub b van de Wet milieubeheer.

Naar de mening van burgemeester en wethouders van Beemster leidt de voorgenomen activiteit, gezien de omstandigheden waaronder zij wordt ondernomen, niet tot belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu.

Het besluit en de overige stukken liggen vanaf 6 mei 2013 gedurende zes weken ter inzage bij de sector Grondgebied van de gemeente Beemster, Rijn Middelburgstraat 1 te Middenbeemster, elke werkdag van 9.00 tot 12.00 uur. Voor inzage buiten deze tijden kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (0299) 68 21 15.

Naar boven