Logo Hardinxveld-Giessendam
Bestemmingsplan ‘Hardinxveld-Giessendam Noordwest’, Hardinxveld-Giessendam

Het college van burgemeester en wethouders van Hardinxveld-Giessendam maakt bekend dat van vrijdag 10 mei 2013 tot en met donderdag 20 juni 2013 ter inzage ligt: het ontwerpbesluit hogere waarden op grond van de Wet geluidhinder in verband met het bestemmingsplan “Hardinxveld-Giessendam Noordwest”.

Met het bepalen van hogere grenswaarden voor wegverkeerslawaai en railverkeerslawaai worden de milieutechnische belemmeringen opgeheven met betrekking tot de in het bestemmingsplan “Hardinxveld-Giessendam Noordwest” gefaciliteerde bouw van woningen in woongebied 1 van ‘De Blauwe Zoom’ gelegen aan de Schapedrift te Hardinxveld-Giessendam betreffende de percelen kadastraal bekend gemeente Hardinxveld-Giessendam sectie K nummer 1299.

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken kan worden ingezien bij:

  • Gemeente Hardinxveld-Giessendam, Raadhuisplein 1 te Hardinxveld-Giessendam (tijdens kantoortijden),

  • Het ontwerpbesluit hogere waarden is ook te vinden op de gemeentelijke website: www.hardinxveld-giessendam.nl (Actueel > Ter inzage).

Belanghebbenden kunnen zienswijzen over het ontwerpbesluit tot en met donderdag 20 juni 2013 naar keuze schriftelijk of mondeling indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het College van Burgemeester en Wethouders van Hardinxveld-Giessendam, Postbus 175, 3370 AD Hardinxveld-Giessendam.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunnen belanghebbenden binnen de genoemde termijn contact opnemen met mevrouw M. Stokhof. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen (tel. 14 0184) of mailen naar mstokhof@gemhg.nl.

Naar boven