Logo Wassenaar
Ontwerpbestemmingsplan 4e gedeeltelijke herziening Landelijke Gebied Wassenaar

START PROCEDURE

Het ontwerp-bestemmingsplan 4e gedeeltelijke herziening Landelijk Gebied is opgesteld. Met het ontwerp-plan wordt nu de voorbereidingsprocedure als bedoeld in artikel 3.8 van de Wet op de ruimtelijke ordening gestart.

Het ontwerp bestemmingsplan omvat een aantal percelen: Oostdorperweg 206c, Hoge Klei 1, Deijlerweg 175 en Waalsdorperlaan 1d. Voor wat betreft Hoge Klei 1 en Deijlerweg 175 betreft het reparatie naar aanleiding van uitspraken van de Raad van State en voor de overige percelen betreft het wijziging van beleid.

Periode van ter inzage ligging

Het ontwerp-bestemmingsplan ligt gedurende 6 weken vanaf 1 mei tot en met 11 juni 2013 voor een ieder ter inzage bij het Klant Contact Centrum van het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45. Het plan is ook in te zien via de gemeentelijke website www.wassenaar.nl

Wilt u reageren op het ontwerp-plan?

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder schriftelijk zienswijzen indienen tegen dit ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad van Wassenaar, Postbus 499, 2240 AL, Wassenaar. Ook het indienen van mondelinge zienswijzen is mogelijk. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de ter inzage legging, een telefonische afspraak te worden gemaakt via telefoonnummer via tel. 14070 (toets alleen deze vijf cijfers).

Burgemeester en wethouders van Wassenaar

Wassenaar, 23 april 2013

Naar boven