Logo Oud-Beijerland
Vastgesteld bestemmingsplan ‘1e Partiële herziening bestemmingsplan Wonen, Rembrandtstraat 2’, Oud-Beijerland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oud-Beijerland maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad van Oud-Beijerland het bestemmingsplan “1e Partiële herziening bestemmingsplan Wonen, Rembrandtstraat 2” gemeente Oud-Beijerland ongewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan heeft betrekking op de gebruiksmogelijkheden van het perceel Rembrandtstraat 2 te Oud-Beijerland, waar een garagebedrijf is gevestigd.

Ter inzage legging

Het vastgestelde bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf maandag 29 april 2013 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage. U kunt het bestemmingsplan ook raadplegen via de website van de gemeente Oud-Beijerland, www.oud-beijerland.nl en via de website: www.ruimtelijkeplannen.nl .

Beroepsmogelijkheden

Tegen het besluit van de gemeenteraad tot het vaststellen van dit bestemmingsplan kunnen belanghebbenden gedurende de ter inzage termijn van 6 weken schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroep kan uitsluitend worden ingediend door:

  • belanghebbenden, die tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht bij de gemeenteraad;

  • belanghebbenden, die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze in te stellen.

Het vastgestelde bestemmingsplan treedt na afloop van de beroepstermijn in werking. Om te voorkomen dat het bestemmingsplan in werking treedt, kan een belanghebbende die tijdig beroep heeft ingesteld, binnen de beroepstermijn van 6 weken een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Wanneer een belanghebbende beroep heeft ingesteld én een verzoek om voorlopige voorziening heeft ingediend, treedt het bestemmingsplan in werking op het moment dat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Naar boven