Logo Naarden
Bekendmaking vastgesteld bestemmingsplan Gasleiding A6, Naarden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Naarden maken, ingevolge artikel 3.8 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), bekend dat in de vergadering van 10 april 2013 de gemeenteraad het bestemmingsplan “Gasleiding A6” heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan voorziet in de verlegging van een regionale gastransportleiding ten einde de verbreding van de A6 mogelijk te maken.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van vrijdag 3 mei 2013 voor een periode van zes weken (dus tot en met donderdag 13 juni 2013) voor een ieder ter inzage.

Binnen de genoemde termijn is het vastgestelde bestemmingsplan “Gasleiding A6” en vaststellingsbesluit beschikbaar gesteld op www.naarden.nl onder ‘Ondernemen’, ‘bestemmingsplannen’, ‘Gasleiding A6’.

Tevens kan het vastgestelde bestemmingsplan “Gasleiding A6” worden ingezien (digitaal en op papier), tijdens openingstijden (dagelijks van 08:30 tot 12.30), in het stadskantoor, bij de centrale publieksbalie, Raadhuisstraat 2 te Naarden.

Indienen beroep

Binnen de gestelde termijn van zes weken (vanaf vrijdag 3 mei 2013 t/m donderdag 13 juni 2013) kunnen belanghebbenden die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dit niet hebben gedaan, schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State op het voornoemde adres.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn naast het beroepschrift tevens een verzoek is ingediend om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit van de gemeenteraad niet in werking voordat op een dergelijk verzoek is beslist.

Nadere informatie

Voor verdere inlichtingen of het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de centrale balie bereikbaar op het telefoonnummer 035-6957811.

Naar boven