Logo Ferwerderadiel
Ontwerpbestemmingsplan ‘Wânwert-Iedyk 2’, Ferwerderadiel

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van 25 april 2013 voor een ieder het ontwerpbestemmingsplan "Wânwert-Iedyk 2, NL.IMRO.1722.121607-ON01 ", gedurende zes weken ter inzage ligt, inclusief de hierop betrekking hebbende stukken.

Inzage is mogelijk tijdens openingsuren in het gemeentehuis (sector Grondgebied), Hegebeintumerdyk 2, 9172 PJ Ferwert; desgewenst kan het plan buiten openingsuren worden ingezien, zulks na (telefonische) afspraak. Tevens kunt u (een digitale weergave van) het plan bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.ferwerderadiel.nl .

Het plan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor de realisatie van een nieuw woonhuis met schuur op het perceel aan de Iedyk, kadastraal bekend gemeente Hallum, sectie H, nummer 277 te Wânswert en de gewijzigde situatie van de woonschepen aldaar.

Tijdens de termijn van ter inzage ligging kan een ieder zijn/haar zienswijze omtrent dit plan schriftelijk dan wel mondeling indienen bij de Gemeenteraad, Postbus 2, 9172 ZS te Ferwert. Voor een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de sector Grondgebied (0518-418 830); aldaar kunt u ook terecht voor vragen over het plan. Horen door een speciale hoorcommissie is mogelijk op verzoek van de indiener dan wel indien de gemeente dit wenselijk/noodzakelijk acht.

Overlegorganen

Geachte heer/mevrouw,

Ter kennisneming doe ik u bijgaand het ontwerp wijzigingsplan “Wânwert-Iedyk 2, NL.IMRO.1722.121607-ON01 ” toekomen. Tevens kunt u (een digitale weergave van) het plan bekijken op publieke website van de gemeente; www.ferwerderadiel.nl .

Wij verzoeken u voor 6 juni 2013 te reageren. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om voor deze datum uw reactie kenbaar te maken, dan verzoeken wij u dit binnen genoemde termijn aan ons door te geven. Indien u niet reageert binnen de gestelde termijn, dan gaan wij er vanuit dat u verder geen op – en/of aanmerkingen heeft.

Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Naar boven