Logo Gennep
Ontwerpbestemmingsplan ‘Vensestraat 57 Ven-Zelderheide’, Gennep

De gemeente Gennep heeft een ontwerp-bestemmingsplan opgesteld voor het perceel Vensestraat 57 te 6599 AN Ven-Zelderheide.

Tot voor kort was hier de manege “Waldzicht” gevestigd. Het is thans de bedoeling dat zich alhier een dakdekkersbedrijf vestigt. Dit dakdekkersbedrijf wil de betreffende locatie en gebouwen gebruiken voor opslagdoeleinden. De gemeente Gennep wil hieraan medewerking verlenen. Voor deze functiewijziging is evenwel een nieuw bestemmingsplan noodzakelijk.

Inzage en zienswijzen

Het ontwerp-bestemmingsplan “Vensestraat 57 Ven-Zelderheide” ligt voor iedereen ter inzage van 2 mei 2013 tot en met 12 juni 2013.

Gedurende de periode van ter inzage legging (dus tot en met woensdag 12juni 2013) kan eenieder een zienswijze indienen over het ontwerp-bestemmingsplan. Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan de gemeenteraad van Gennep, t.a.v. Burgemeester en Wethouders, Postbus 9003, 6590 HD Gennep, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp-bestemmingsplan Vensestraat 57 Ven-Zelderheide’. Het is ook mogelijk om mondeling een zienswijze naar voren te brengen. Hiervoor kunt u een afspraak maken op telefoonnummer (0485) 494141. Het is niet mogelijk om via elektronische weg (e-mail) een zienswijze in te dienen.

Gennep, 1 mei 2013

Burgemeester en wethouders van Gennep

Naar boven