Logo Borsele
Ontwerp omgevingsvergunning ‘Coudorp 47 te Nieuwdorp’, Borsele

Burgemeester en wethouders van Borsele maken, in het kader van artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, het volgende bekend. Vanaf 17 januari 2013 t/m 27 februari 2013 ligt het ontwerp besluit “Coudorp 47 te Nieuwdorp” voor iedereen ter inzage.

Inhoud project

Het project waarvoor vergunning is aangevraagd, betreft het bouwen van een opjager met reservoirs t.b.v. de drinkwatervoorziening.

Activiteiten omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van Borsele hebben, gelet op artikel 2.1 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, het voornemen om medewerking te verlenen aan bovengenoemd project door middel van het verlenen van een omgevingsvergunning voor:

  • Bouwen

  • Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

Inzage

U kunt het ontwerp besluit via www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen. Op deze website selecteert u het tabblad “Bestemmingsplannen”. Vul dan in het venster “Naam” de naam van het ontwerp besluit in. De plancode van dit ontwerp besluit is:

NL.IMRO.0654.OVNDCD472013. Daarnaast ligt het ontwerp besluit ter inzage in het gemeentehuis, Stenevate 10 in Heinkenszand. Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur. U kunt de stukken ook bekijken op de gemeentelijke website via www.borsele.nl.

Het is mogelijk dat de gemeente tijdens de termijn van terinzagelegging nog aanvullende relevante stukken en gegevens over dit project ter inzage legt.

Zienswijzen

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan een ieder een zienswijze naar voren brengen. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Borsele, Postbus 1, 4450 AA Heinkenszand. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze, verzoeken wij u om uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging een afspraak te maken met de afdeling Ruimtelijke Ordening en Milieu. De afdeling is bereikbaar op (0113) 238383.

Heinkenszand, 17 januari 2013

Naar boven