Logo Wassenaar
Ontwerp bestemmingsplan Ammonslaantje-Maaldrift 2013, Wassenaar

START PROCEDURE

Het ontwerp-bestemmingsplan Ammonslaantje-Maaldrift 2013 is opgesteld. De resultaten van inspraak en vooroverleg zijn hierin verwerkt. Met het aangepaste ontwerp-plan wordt nu de voorbereidingsprocedure als bedoeld in artikel 3.8 van de Wet op de ruimtelijke ordening gestart.

Het plangebied wordt begrensd door de Rijksstraatweg, het Ammonslaantje en de Maaldrift, inclusief ten noorden hiervan het huidige campingterrein. Het nieuwe ontwerp-bestemmingsplan gaat hoofdzakelijk uit van het bestemmen van de bestaande situatie.

Periode van ter inzage ligging

Het ontwerp-bestemmingsplan ligt gedurende 6 weken vanaf 16 januari tot en met 26 februari 2013 voor een ieder ter inzage bij de centrale balie van het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45. Het plan is ook in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en www.wassenaar.nl

Wilt u reageren op het ontwerp-plan?

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen op dit ontwerp-bestemmingsplan bij de gemeenteraad van Wassenaar, Postbus 499, 2240 AL Wassenaar. Dat kan ook per email aan: gemeente@wassenaar.nl

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u, bij voorkeur, uiterlijk een week voor het einde van de ter inzage ligging, een telefonische afspraak maken via tel. 14070 (toets alleen deze vijf cijfers).

Burgemeester en wethouders van Wassenaar

Wassenaar, 15 januari 2013

Naar boven