Logo Sittard-GeleenGemeente Sittard-Geleen - Verkeersbesluit opheffen gehandicaptenparkeerplaats - Houbeneindstraat 2F Munstergeleen

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken (ingevolge art. 26 van het Besluit Administratieve Bepalingen inzake het Wegverkeer) bekend dat zij besloten hebben om de individuele gehandicaptenparkeerplaats Houbeneindstraat 2F Munstergeleen op te heffen.

Verkeersmaatregel

Het verwijderen van het bord ‘gehandicaptenparkeerplaats’ (E06), het onderbord met daarop het kenteken en de markering op het wegdek. Op de foto en tekening behorend bij het verkeersbesluit is de situering van de te verwijderen parkeerplaats aangegeven.

Overwegingen

Burgemeester en Wethouders kunnen een toegewezen IGPP intrekken bij overlijden van de aanvrager. Van toepassing is hier artikel 9, lid 1 sub a van de ‘Beleidsregel gehandicaptenparkeerplaatsen 2007’.

Uit het oogpunt van waarborging van de bruikbaarheid van de weg alsmede de vrijheid van het verkeer wordt het noodzakelijk geacht om de IGPP op te heffen. Van toepassing zijn hier artikel 2, lid 1, sub c en d van de Wegenverkeerswet 1994.

Er zijn geen alternatieve maatregelen mogelijk welke eenzelfde resultaat zullen hebben als het opheffen van de IGPP.

Inzage en bezwaar

Wilt u het verkeersbesluit met alle bijbehorende stukken inzien? Dat kan van donderdag 18 april 2013 tot en met woensdag 29 mei 2013. Bij de balie Vergunningen in de Stadswinkel, Markt 1 in Geleen. Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Afspraak maken kan ook: van maandag t/m donderdag van 12.00 tot 17.00 uur en donderdag van 17.00 tot 19.00 uur.

Deze ter inzagelegging is vanuit het oogpunt van een zorgvuldige belangenafweging (afdeling 3.2 Algemene wet bestuursrecht).

Indien u als belanghebbende het niet eens bent met de inhoud van dit besluit, kunt u hiertegen gedurende de ter inzagelegging een bezwaarschrift inidienen. Stuur uw bezwaarschrift naar het college van B&W, Postbus 18, 6130 AA  SITTARD. Dit bezwaarschrift moet ondertekend zijn en tenminste het volgende bevatten: de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht, en de gronden van het bezwaar.

Naar boven