Logo Tholen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Langeweg 62 Anna Jacobapolder’, Tholen

Het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling maakt, krachtens door burgemeester en wethouders van die gemeente aan hem verleent mandaat, bekend dat met ingang van 19 april 2013 tot en met 30 mei 2013 op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht ter inzage ligt het ontwerp-bestemmingsplan Langeweg 62 Anna Jacobapolder. Het ontwerp-bestemmingsplan heeft het kenmerk NL.IMRO.0716.bprvrLangewegAJP-OW01, bestaande uit regels, verbeelding (kaart) en een toelichting met bijlagen.

Plangebied en doelstelling

Met dit bestemmingsplan wordt invulling gegeven aan de ruimte-voor-ruimteregeling inzake beëindiging van een varkenshouderij inclusief sloop van de bedrijfsgebouwen op de locatie Langeweg 62 te Anna Jacobapolder en ter compensatie daarvan het terugbouwen van 3 woningen op het naastgelegen perceel.

Inzien ontwerp-bestemmingsplan

U kunt het digitale ontwerp-bestemmingsplan bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt er ook voor kiezen om de papieren versie van het ontwerp-bestemmingsplan in te zien. Deze versie ligt, inclusief bijlagen, gedurende bovengenoemde periode tijdens de openingsuren op werkdagen ter inzage in het gemeentehuis Hof van Tholen 2 te Tholen. Het ontwerp is in pdf-formaat, inclusief bijlagen, ook te zien op de gemeentelijke website: www.tholen.nl

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerp-bestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Tholen, Hof van Tholen 2 te 4691 DZ Tholen. Voor inlichtingen over het ontwerp-bestemmingsplan of voor het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren bellen naar mevrouw ir. N. Tiernego of de heer ing. P. Quist van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummers 0166-668560 of 0166-668235.

Tholen, 18 april 2013,

Burgemeester en wethouders van Tholen, namens dezen, het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling G. Vos

Naar boven