Logo Schoonhoven
Vaststelling bestemmingsplan Zevender 1e herziening, Schoonhoven

Burgemeester en wethouders van Schoonhoven maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 17 april 2013 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt het door de gemeenteraad op 28 maart 2013 vastgestelde bestemmingsplan Zevender 1e herziening.

Met deze herziening worden enkele regels van het op 25 november 2010 vastgestelde bestemmingsplan Zevender gewijzigd. Dit plan heeft betrekking op het gebied dat is gelegen tussen de Lopikerweg en de M.A.Reinaldaweg.

De wijzigingen zijn opgesomd onder 1.2 in de toelichting van het bestemmingsplan Zevender 1e herziening.

Het raadsbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan Zevender 1e herziening ligt met de bijbehorende stukken gedurende bovengenoemde termijn ter inzage in het stadhuis, Haven 37 te Schoonhoven. Daarnaast zijn de stukken ook digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl of via een directe link op www.schoonhoven.nl .

Alleen een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de raad naar voren te hebben gebracht, kan gedurende genoemde termijn 6 weken beroep instellen het vaststellingsbesluit van de raad.

Het beroep moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven