Logo Heerde
Vastgesteld wijzigingsplan Buitengebied West 1e wijziging Kamperweg 60, Heerde

Het college van Heerde maakt, overeenkomstig artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat zij op 26 maart 2013 het wijzigingsplan Buitengebied West 1e wijziging Kamperweg 60 ongewijzigd hebben vastgesteld. Het wijzigingsplan is vastgesteld conform het hierop betrekking hebbende collegebesluit en de bijbehorende stukken.

Doel van het plan

Het wijzigingsplan Buitengebied West 1e wijziging Kamperweg 60 voorziet in een vergroting van het bestemmingsvlak wonen van het perceel bekend als de Kamperweg 60 te Heerde.

Inzagetermijn

De betreffende stukken liggen met ingang van 17 april 2013 gedurende zes weken op werkdagen tussen 08.30 uur en 12.30 uur voor een ieder analoog ter inzage in het gemeentehuis te Heerde, bij de balie van het Publiekscentrum. Het wijzigingsplan met het identificatienummer NL.IMRO.0246.800BUWW01Kamperw60-VA01 is ook digitaal te raadplegen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0246.800BUWW01Kamperw60-VA01 . De bestanden van het wijzigingsplan kunt u digitaal verkrijgen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder ‘index’ Heerde.

Beroep

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een belanghebbende, die tijdig zijn zienswijze kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet overeenkomstig artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht zijn zienswijze bij het college naar voren heeft gebracht, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naast het instellen van beroep kunt u binnen de hierboven gestelde termijn ook een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend. Het wijzigingsplan treedt dan pas in werking, nadat op het verzoek is beslist.

Heerde, 16 april 2013

W.R.J.M. Pijnenburg-Adriaenssen, burgemeester

B. van Zuthem, gemeentesecretaris

Naar boven