Logo Aa en Hunze
Vastgesteld bestemmingsplan Eldersloo 5, Aa en Hunze

Burgemeester en wethouders van Aa en Hunze maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat de gemeenteraad op 3 april 2013 het bestemmingsplan ‘Eldersloo 5’ heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan ligt met ingang van 18 april 2013 gedurende 6 weken ter inzage bij de centrale publieksbalie in het gemeentehuis van Aa en Hunze, Spiekersteeg 1 te Gieten. Ook is het bestemmingsplan gedurende deze periode digitaal te raadplegen via www.aaenhunze.nl (onder het kopje ‘bestemmingsplannen’) en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zakelijke inhoud

Het bestemmingsplan beoogt om in plaats van een agrarisch bedrijf een loonwerkbedrijf mogelijk te maken op het perceel Eldersloo 5 te Eldersloo. Naast de wijziging van het gebruik wordt ook nieuwe bebouwing en een nieuwe ontsluitingsweg mogelijk gemaakt.

Ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan, dat eerder ter inzage heeft gelegen, is het bestemmingsplan ongewijzigd vastgesteld.

Beroep

Met ingang van de dag na die waarop het bestemmingsplan ter inzage is gelegd kan gedurende zes weken beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage) door:

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als er gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van voornoemde Afdeling is ingediend, wordt de inwerkingtreding van het bestemmingsplan opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Naar boven