Logo Peel en Maas
Ontwerp bestemmingsplan drie RvR woningen Loo te Panningen

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat, op grond van de artikelen 3.1 en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, het ontwerpbestemmingsplan RvR locatie HE.005 Loo te Panningen ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het plangebied. Het plangebied van het bestemmingsplan ligt aan het Loo te Panningen. Het bestemmingsplan maakt de bouw van drie Ruimte voor Ruimte woningen mogelijk ten behoeve van een kwaliteitsverbetering van het landelijk gebied.

Termijn van inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage van 17 mei 2012 tot en met 27 juni 2012.

Inzien bestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan en de onderliggende stukken zijn als volgt raadpleegbaar:

Het bestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IDN-nummer van het ontwerp bestemmingsplan is: NL.IMRO.1894.BPL0002-ON01

Het bestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.peelenmaas.nl leven en werken ruimtelijke ordening bestemmingsplannen;

Een papieren versie van het bestemmingsplan ligt in het gemeentehuis, bij de publieksbalie ter inzage.

Indienen zienswijzen

Tijdens de eerder genoemde termijn kan iedereen een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Peel en Maas, postbus 7088, 5980 AB Panningen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze maakt u een afspraak met de behandelend ambtenaar, mevrouw M. Meijer.

Vragen

Voor meer informatie neemt u contact met mevrouw M. Meijer of een van de andere medewerkers van Team Omgevingsontwikkeling via telefoonnummer 077 306 66 66.

Verkorte versie

Ontwerpbestemmingsplan RvR locatie HE.005 Loo te Panningen voor de bouw van drie Ruimte voor Ruimte woningen aan het Loo te Panningen.

Ter inzage van 17 mei 2012 gedurende zes weken in het gemeentehuis.

Panningen, 16 mei 2012

Naar boven