Verkeersbesluit De Somp langs de Rijksweg A50

De minister van Infrastructuur en Milieu maakt, gelet op het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat hij een verkeersbesluit heeft genomen om de toegangsweg, zoals aangegeven op de tekening bij het verkeersbesluit, naar de parkeergelegenheid van het La Place-restaurant op verzorgingsplaats De Somp langs de Rijksweg A50, ter hoogte van km 201.700 (HRR), te sluiten voor vrachtauto’s.

Terinzagelegging

Gedurende zes weken na de dag waarop de publicatie van deze bekendmaking heeft plaatsgehad, ligt het besluit op werkdagen tussen 9.00 uur en 15.00 uur voor eenieder ter inzage op het kantoor van het Wegendistrict Veluwe van Rijkswaterstaat Oost-Nederland aan de Zutphensestraat 230, 7325 WV Apeldoorn. Tijdens genoemde uren kunnen eveneens telefonische inlichtingen omtrent het besluit worden verkregen, onder nummer 055-301 81 00.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit binnen zes weken na de dag van publicatie bezwaar maken. Het bezwaarschrift moet worden ingediend bij de hoofdingenieur-directeur van Rijkswaterstaat Oost-Nederland, Postbus 9070, 6800 ED Arnhem.

Naar boven