Logo Bloemendaal
Ontwerpbestemmingsplan Landelijk Gebied, 5e Herziening

Burgemeester en wethouders van Bloemendaal maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Landelijk Gebied, 5e Herziening met ingang van 21 mei 2012 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Het ontwerp betreft het plangebied ter plaatse van het Koevlak achter de Zeeweg in Overveen. Deze 5e herziening van het bestemmingsplan heeft tot doel het verplaatsen van Natuurinformatiecentrum ‘De Zandwaaier’ naar het Koevlak. Ten opzichte van het voorontwerp heeft het plan een verdere ruimtelijke verbetering ondergaan. De capaciteit van het parkeerterrein gaat terug van 330 naar 284 parkeerplekken om een groenere entree van het plangebied mogelijk te maken. Ook wordt de beoogde bergingsruimte uitgebreid met een installatieruimte.

Het ontwerpbestemmingsplan Landelijk Gebied, 5e Herziening kan worden ingezien van 21 mei tot en met 1 juli 2012 op de locatie Gemeentewerken, Brouwerskolkweg 2 te Overveen.

Gedurende deze termijn kan eenieder bij de gemeenteraad schriftelijk zienswijzen tegen dit ontwerpbestemmingsplan indienen. Tevens kunt u het ontwerpbestemmingsplan gedurende dezelfde periode inzien via de website van de gemeente Bloemendaal: www.bloemendaal.nl.

Overveen, 16 mei 2012

De burgemeester voornoemd, R.Th.M. Nederveen.

Naar boven