Logo Kapelle
Verleende omgevingsvergunning Kerkweg 4

Burgemeester en wethouders van Kapelle maken op grond van artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor de activiteiten ruimtelijke ordening (afwijken bestemmingsplan) en bouw, ten behoeve van de bouw van een woning aan de Kerkweg 4 te Wemeldinge.

Het plan

Er is een omgevingsvergunning aangevraagd voor de bouw van een woning aan de Kerkweg 4 op het kadastrale perceel Wemeldinge, sectie B, nummer 1889. Dit perceel is gelegen tussen het Kortstraatje, de Kerkweg en Blauwhuisweg te Wemeldinge. De aanvraag is in strijd met het geldende bestemmingsplan. Burgemeester en wethouders willen meewerken aan het plan door het verlenen van een omgevingsvergunning met toepassing van artikel 2.12, lid 1 sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. Een ontwerp van deze omgevingsvergunning heeft vanaf 8 maart 2012 gedurende zes weken terinzage gelegen, waarbij de mogelijkheid bestond voor een ieder om een zienswijze kenbaar te maken. Er zijn geen zienswijzen ingediend. De omgevingsvergunning is ten opzichte van het ontwerp ongewijzigd verleend.

De vergunning inzien

U kunt de omgevingsvergunning met bijlagen inzien bij de Balie Burgerservice op het gemeentehuis, Kerkplein 1 in Kapelle. Deze stukken zijn tevens digitaal te raadplegen via www.kapelle.nl → Inwoner → Bouwen en Wonen → Bestemmingsplannen → Omgevingsvergunning Kerkweg 4. De ruimtelijke onderbouwing en het besluit, met code NL.IMRO.0678.OVkerkweg4.VAST, zijn ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Tegen dit besluit kan binnen 6 weken na de dag van bekendmaking beroep ingesteld worden bij de rechtbank Middelburg, sector bestuursrecht, Postbus 5015, 4330 KA Middelburg, door:

  • belanghebbenden die zienswijzen naar voren hebben gebracht over het ontwerpbesluit;

  • belanghebbenden die bezwaar hebben tegen wijzigingen die bij het verlenen van de omgevingsvergunning ten opzichte van het ontwerp daarvan zijn aangebracht;

  • belanghebbenden die redelijkerwijs niet verweten kan worden dat zij geen zienswijzen naar voren hebben gebracht over het ontwerpbesluit.

Tegelijk met of na het indienen van een beroepschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Middelburg, sector bestuursrecht, Postbus 5015, 4330 KA Middelburg. Voor zowel het behandelen van een beroepschrift als van een verzoek om een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Kapelle, 16 mei 2012

Burgemeester en wethouders van Kapelle.

Naar boven