Logo Haarlemmerliede en Spaarnwoude
Omgevingsvergunning Zijkanaal F West 25

Burgemeester en wethouders maken op grond van het bepaalde in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat de gemeenteraad op 24 april 2012 een verklaring van bedenkingen heeft afgegeven. De verklaring heeft betrekking op een omgevingsvergunning voor de bouw van een zorgwoning op het perceel Zijkanaal F West 25 in Halfweg.

De verklaring van geen bedenkingen en de omgevingsvergunning liggen met de bijbehorende stukken van 17 mei tot en met 27 juni 2012 ter visie bij de afdeling Ruimte in het gemeentehuis, Haarlemmerstraatweg 51, 1165 MJ Halfweg en zijn daarnaast te raadplegen op www.haarlemmerliede.nl.

Tegen de omgevingsvergunning kan van 17 mei tot en met 27 juni 2012 beroep worden ingediend bij de rechtbank Haarlem, sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem door:

  • belanghebbenden die zienswijzen naar voren hebben gebracht over de ontwerp-besluiten;

  • belanghebbenden die redelijkerwijs niet verweten kan worden dat zij geen zienswijzen naar voren hebben gebracht over de ontwerp-besluiten.

Tegelijk met of na het indienen van een beroepschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Haarlem, sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

Naar boven