Logo Haarlemmerliede en Spaarnwoude
Vastgesteld bestemmingsplan partiële herziening ‘Vereenigde Binnenpolder 2005 geluidzone industrie’

Burgemeester en wethouders van Haarlemmerliede en Spaarnwoude maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 24 april 2012 heeft besloten het bestemmingsplan partiële herziening ‘Vereenigde Binnenpolder 2005 geluidzone industrie’ vast te stellen.

Het bestemmingsplan met de bijbehorende stukken ligt van 17 mei tot en met 27 juni 2012 op werkdagen van 8.15 tot 12.15 uur ter inzage in het gemeentehuis, Haarlemmerstraatweg 51, 1165 MJ Halfweg. Daarnaast is het te zien op www.haarlemmerliede.nl.

Alleen zij die tijdig schriftelijk of mondeling zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpbestemmingsplan kunnen tegen het nu vastgestelde besluit beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, tenzij kan worden aangetoond dat men redelijkerwijs niet in staat is geweest (tijdig) zienswijzen in te brengen.

Het beroepschrift moet binnen zes weken, ingaande de dag na terinzagelegging (17 mei 2012) van het besluit, worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Degenen die beroep instellen kunnen op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht juncto artikel 36 van de Wet op de Raad van State een verzoek doen om voorlopige voorziening ten aanzien van het besluit. Indien dit verzoek binnen genoemde termijn is gericht aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, wordt het besluit niet van kracht voordat op het verzoek is beslist. Het bestemmingsplan treedt op 22 september 2011 in werking, tenzij binnen de beroepstermijn een voorlopige voorziening is gevraagd. Het bestemmingsplan wordt eerst onherroepelijk indien daartegen geen beroep is ingesteld.

Naar boven