Logo Kollumerland en Nieuwkruisland
Kennisgeving ontwerpomgevingsvergunning Wabo, uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van de gemeente Kollumerland c.a. maken ingevolge paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij het voornemen hebben een omgevingsvergunning als bedoeld in artikel 2.12, lid 1 sub a, onder 3 Wabo te verlenen.

De omgevingsvergunning heeft betrekking op het vestigen van een echopraktijk in de bestaande boerderij op het perceel Foarwei 48 te Oudwoude. De in 1860 gebouwde kop-hals-romp boerderij is een rijksmonument. Voor het intern verbouwen is een omgevingsvergunning benodigd.

Het bestemmingsplan ‘Buitengebied Partiële herziening Foarwei 48 Oudwoude’ is van toepassing. Het perceel heeft de bestemming ‘Agrarisch’. De omgevingsvergunning is in strijd met de voorschriften van het geldende bestemmingsplan waardoor ook de activiteit ‘handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’ is aangevraagd.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en bijbehorende stukken zijn digitaal raadpleegbaar via www.kollumerland.nl onder (wonen en leven/wonen en omgeving/Ruimtelijke plannen) en liggen met ingang van 10 mei 2012 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Van Limburg Stirumweg 18 te Kollum.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan eenieder schriftelijk zijn zienswijze kenbaar maken bij burgemeester en wethouders, Postbus 13, 9290 AA Kollum. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 0511-45 88 88.

Naar boven