Logo Gaasterlân-Sleat
Ontwerpbestemmingsplan ‘Passantenhaven Lutsmond Noord’

Burgemeester en wethouders van Gaasterlân-Sleat maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 onder d van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat van 11 mei 2012 tot en met 21 juni 2012 voor eenieder in het gemeentehuis van Gaasterlân-Sleat, Dubbelstraat 1 te Balk, ter inzage ligt het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Passantenhaven Lutsmond Noord’.

De plannen zijn tevens te raadplegen op de website van de gemeente (www.gaasterlan-sleat.nl onder ‘Wonen en leven’, link ‘Bestemmingsplannen’), en via de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het plangebied ligt aan de monding van de Luts in het Slotermeer en omvat het strandpaviljoen Badmeester Keimpe, de passantenhaven, het recreatiestrand en de direct aangrenzende gronden. De passantenhaven stond niet goed aangegeven op de plankaart van de herziening van het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2004’. Met dit bestemmingsplan wordt de passantenhaven juist op de verbeelding weergegeven (binnen de bestemming ‘Watersportdoeleinden’) en wordt het mogelijk gemaakt een toiletgebouwtje ten behoeve van de passantenhaven te realiseren.

Binnen genoemde termijn kan eenieder bij de gemeenteraad schriftelijk (Postbus 30, 8560 AA te Balk) of mondeling zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen.

Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken met de heer H. ter Beeke, telefoon (0514) 60 81 05. Van de zienswijzen die mondeling naar voren zijn gebracht, wordt een verslag gemaakt.

Balk, 10 mei 2012

Naar boven