Logo Oosterhout
Ontwerpbestemmingsplan Vrachelen/Krooneiland, wijzigingsplan 1 (Vrachelsedijk)

Burgemeester en wethouders van Oosterhout maken ingevolge artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 11 mei 2012 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan Vrachelen/Krooneiland, wijzigingsplan 1 (Vrachelsedijk), met de hierbij behorende stukken, waaronder het ontwerp-wijzigingsplan zelf.

Alle stukken kunnen worden ingezien bij het informatiecentrum in het stadhuis, Slotjesveld 1 te Oosterhout en kunnen ook worden geraadpleegd op de website van de gemeente www.oosterhout.nl of op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerp-wijzigingsplan heeft betrekking op het perceel grond gelegen achter de woningen Vrachelsedijk 13a t/m 15a. Het voorziet in de mogelijkheid om op dit perceel 3 vrijstaande woningen te bouwen.

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzageligging (dus tot uiterlijk 22 juni 2012) een schriftelijke of mondelinge zienswijze naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Oosterhout, Postbus 10150, 4900 GB Oosterhout, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Vrachelen/Krooneiland, wijzigingsplan 1 (Vrachelsedijk)’.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt met de heer van der Made van de afdeling Stedelijke Ontwikkeling, tel. 0162-489808.

Oosterhout, 9 mei 2012

Naar boven