Logo Oss
Ontwerpbestemmingsplan ‘Parallelstraat 2 Oijen’

Burgemeester en wethouders van Oss maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Parallelstraat 2 Oijen’ met bijbehorende stukken gereed is. Zienswijzen kunnen nu kenbaar worden gemaakt.

Inhoud ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in wijziging van de vorm van het bouwvlak van het perceel Parallelstraat 2 in Oijen. Deze wijziging van het bouwvlak brengt met zich mee dat een watergang verlegd moet worden. Door het verleggen van de watergang zoals voorzien in het bestemmingsplan ontstaan er geen nadelige effecten voor de waterhuishouding in het plangebied.

Inzage en termijn

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken met ingang van donderdag 3 mei 2012 gedurende zes weken, dus tot en met woensdag 13 juni 2012 voor iedereen ter inzage en is raadpleegbaar:

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn digitaal beschikbaar op: http://bestemmingsplan.oss.nl/RO-online/0828. Het identificatienummer van het bestemmingsplan is NL.IMRO.0828.BPparallelstr2oij-ON01.

Zienswijzen ontwerpbestemmingsplan

Het is voor iedereen mogelijk om gedurende genoemde termijn van terinzagelegging schriftelijk een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren te brengen. Dit kan door een brief te sturen aan de gemeenteraad van Oss, t.a.v. de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling Landelijk gebied, Postbus 5,  5340 BA Oss, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Parallelstraat 2 Oijen’. U kunt binnen deze termijn ook mondeling een zienswijze naar voren brengen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met mevrouw Van Rossem van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling Landelijk gebied, telefoon [0412] 62 99 11. Zienswijzen kunnen niet per e-mail worden ingediend.

Wij verzoeken u om in uw zienswijze aan te geven of u uw zienswijze mondeling wilt toelichten voor de hoorcommissie bestemmingsplannen die bestaat uit drie gemeenteraadsleden. Deze commissie zal hiervoor hoorzittingen houden. U bent niet verplicht om uw zienswijze mondeling toe te lichten. Indien u bij het naar voren brengen van een zienswijze niet aangeeft dat u gehoord wilt worden, zult u geen uitnodiging voor een hoorzitting ontvangen.

Naar boven