Logo Korendijk
Vaststelling 8e wijziging bestemmingsplan Buitengebied

Het college van burgemeester en wethouders van Korendijk maakt ingevolge artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij hebben besloten tot vaststelling van de 8ste wijziging van het bestemmingsplan Buitengebied. De wijziging maakt het mogelijk een agrarische bouwstede te realiseren aan de Sluisjesweg, perceel H694 te Zuid-Beijerland.

Het bestemmingsplan ligt met ingang van dinsdag 1 mei 2012, gedurende een periode van zes weken tijdens openingstijden ter inzage op het gemeentehuis, Voorstraat 31 te Piershil.

Het bestemmingsplan wordt via elektronische weg beschikbaar gesteld via de rubriek Visie en beleid op www.korendijk.nl.

Gedurende de ter inzage termijn kunnen belanghebbenden, die tijdig hun zienswijze hebben ingediend op het ontwerpwijzigingsplan, of belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs daartoe niet in staat zijn geweest beroep instellen tegen de vaststelling van de 8e wijziging bestemmingsplan Buitengebied bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Om te voorkomen dat het besluit in werking treedt kunnen belanghebbenden die beroep hebben aangetekend aan de voorzieningenrechter een voorlopige voorziening vragen. Het verzoek om een voorlopige voorziening dient te worden gericht aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Indien geen beroep ingesteld wordt treedt het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan in werking daags na afloop van de beroepstermijn.

Piershil, 27 april 2012

Burgemeester en wethouders van Korendijk, de secretaris, M.A.I. Born.

De burgemeester, R.W.J. Melissant-Briene.

Naar boven