Logo Bloemendaal
Verleende omgevingsvergunningen, uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van Bloemendaal maken bekend dat zij hebben besloten om voor de volgende aanvraag een omgevingsvergunning te verlenen voorbereid met de uitgebreide voorbereidingsprocedure als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo)

Swartsenburgerlaan 3 Bennebroek, bouwen woonhuis (Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening en Bouwen)(20/04/2012 verzonden).

Het besluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van vrijdag 27 april 2012 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Bouwen en Wonen.

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na het verstrijken van de beroepstermijn. Belanghebbenden die hun zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit kunnen gedurende de termijn van ter inzage legging beroep indienen tegen dit besluit bij de Rechtbank Haarlem (sector bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR). Dit kan vanaf de dag nadat het besluit ter inzage is gelegd. Het beroep kan ook digitaal worden ingediend bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Daarvoor is wel een elektronische handtekening nodig (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. De indiener van een beroepschrift kan ook verzoeken om een voorlopige voorziening bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Haarlem (sector bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR). Dit kan ook digitaal via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Als een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven