Logo Loppersum
Vooraankondiging en inspraak Ontwerpbestemmingsplan Stedum NoordWest

Op grond van artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) maken burgemeester en wethouders van de gemeente Loppersum bekend dat het bestemmingsplan Stedum Noordwest wordt voorbereid.

Tevens maken burgemeester en wethouders, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat gedurende zes weken, van woensdag 2 mei 2012 tot en met dinsdag 12 juni 2012, het ontwerp bestemmingsplan Stedum NoordWest voor eenieder ter inzage ligt. Dit ontwerpbestemmingsplan is opgesteld vanwege gewijzigd beleid voor de nieuwbouw aan de Hilmaarweg en de Weemweg in Stedum.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt voor eenieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • Digitaal via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • Digitaal als PDF op www.loppersum.nl, onder de rubriek ‘Actueel à Bestemmingsplannen’;

  • Op papier tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, Molenweg 12 te Loppersum.

    Gedurende de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk en mondeling een zienswijze kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Loppersum, Postbus 25, 9919 ZG Loppersum. Voor het indienen van een mondelinge inspraakreactie kunt u een afspraak maken met mevrouw T. Swijghuizen-Blokzijl, bereikbaar via telefoonnummer 0596-548200.

    De gemeenteraad neemt een besluit over de vaststelling van het bestemmingsplan waarbij de raad de eventueel ingediende zienswijzen betrekt.

Naar boven