Logo Liesveld
Omgevingsvergunning Ambachtsweg 6 Groot-Ammers

Verleende omgevingsvergunning met datum besluit tussen: 16-04-2012 en 20-04-2012 (week 16)

Groot-Ammers

  • WLSV1100441: op 18 april 2012 voor het uitbreiden van een bestaand bedrijfspand, Ambachtsweg 6 Groot-Ammers.

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken kunnen op afspraak worden ingezien bij het gemeentekantoor De Waard, Melkwegplein 1, 2971 VR te Bleskensgraaf. Hiervoor dient vooraf contact te worden opgenomen met team Vergunningen, telefoonnummer 0184-805 000.

De beschikking is ten opzichte van de ontwerp beschikking niet gewijzigd.

Tegen de beschikking kan beroep worden ingesteld door:

  • Degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

  • De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking.

  • Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

Tegen het besluit kan binnen zes weken na de dag van deze publicatie beroep worden aangetekend. Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Dordrecht, sector Bestuursrecht, Postbus 7003, 3300 GC Dordrecht. De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Hebben belanghebbenden er belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Dordrecht, Sector Bestuursrecht, Postbus 7003, 3300 GC te Dordrecht. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

Naar boven