Logo Landsmeer
Kennisgeving vaststelling bestemmingsplan ‘Luijendijk’

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Landsmeer maakt ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Landsmeer bij besluit van 27 maart 2011 het bestemmingsplan ‘Luijendijk’ gewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan betreft de woonwijk Luijendijk en het sportveldencomplex ten noorden van de woonwijk in Landsmeer. In het plan worden geen grote ontwikkelingen mogelijk gemaakt (conserverend). Kleine ontwikkelingen zijn wel mogelijk, het gaat dan voornamelijk om het bieden van mogelijkheden voor aan- en uitbouwen en bijgebouwen bij woningen. De wijzigingen t.o.v. het ontwerpbestemmingsplan betreffen enkele kleine aanpassingen.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan, het vastgestelde bestemmingsplan, de daarop betrekking hebbende stukken en het besluit tot vaststelling van de hogere waarde, liggen met ingang van woensdag 18 april 2012 zes weken ter inzage op het gemeentehuis van Landsmeer, Raadhuisstraat 1, 1121 XC Landsmeer. Het is inzichtelijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00–16.00 uur en op woensdag van 07.30–16.00 uur. Het bestemmingsplan is ook digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente: www.landsmeer.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Degenen, die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad hebben kenbaar gemaakt, alsmede belanghebbenden, die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij daartoe niet in staat zijn geweest, kunnen gedurende voornoemde beroepstermijn van zes weken schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Tevens kunt u gedurende de beroepstermijn - naast een beroepsschrift – een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Zonder dit verzoek treedt het door de gemeenteraad vastgestelde bestemmingsplan in werking direct na afloop van de beroepstermijn.

Als een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het vastgestelde bestemmingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. De adressering van het verzoek om voorlopige voorziening is gelijk aan die van het beroepsschrift.

Aan de indiening van zowel een beroepschrift als een voorlopige voorziening zijn griffiekosten verbonden.

Naar boven